Lisianthus in style

Over ons

Lisianthus in Style, opgericht in november 2014, centraal gevestigd in Nederland te Zuilichem en Brakel. Twee moderne kwekerijen van ruim 30.000 m2 en 26.400 m2 voorzien van de modernste technieken. Op deze locaties telen we jaarlijks ongeveer 25 miljoen lisianthus in diverse kleuren. Samen met onze exporteurs leveren we wereldwijd lisianthus aan het topsegment van de markt!

Lisianthus in style

Geschiedenis

De familie Pippel is vanaf het begin af aan de drijvende kracht achter Lisianthus in Style. Ambitieus en innovatief zijn de woorden om Jelle Pippel, de huidige eigenaar van L.I.S. te omschrijven. Opgegroeid met het telen van lisianthus in het bedrijf van zijn vader. Op jonge leeftijd gestart met verschillende seizoenen teelten in een kas van 10.000 m2, om vervolgens met zijn kennis en ervaring terug te keren in de lisianthus teelt.

Met Lisianthus in Style wil Jelle in samenwerking met de exporteurs de bloemisten wereldwijd verrassen met prachtige lisianthus. Kwaliteit staat in dit bedrijf op de eerste plaats, dit komt terug in de manier van telen tot aan de herkenbare verpakking waarin we onze lisianthus bij de bloemist in de winkel afleveren.
L.I.S. is geboren.

Lisianthus in style

Onze werkwijze

Dagelijks zijn onze lisianthus verkrijgbaar via Royal FloraHolland en Plantion. Via Klok Voorverkoop en de Klok is het mogelijk om dagelijks ons aanbod te kopen. Onze directe daghandel bieden wij aan via klant specifiek aanbod in Floriday. Wilt u hier gebruik van maken dan bespreken wij dit graag met u!
Heeft u specifieke wensen met betrekking tot het aanbod dan bespreken wij graag de diverse mogelijkheden.

Samen met verkoper Leon Kuijt, willen we een goede samenwerking met afnemers opbouwen en samen met hen onze lisianthus wereldwijd in de markt zetten!

Jelle Pippel

Jelle Pippel is de ondernemer achter L.I.S. Van jongs af aan werkzaam in de tuinbouw en met de ervaring en kennis, opgedaan in de afgelopen jaren, klaar voor de toekomst! Het is de ambitie om topkwaliteit lisianthus in de markt te zetten en de bloemist wereldwijd te verrassen met de prachtige kleuren en mogelijkheden van lisianthus!

Leon Kuijt

Leon Kuijt verzorgt de verkoop en ondersteund Jelle in het contact met de kopers. Door in te spelen op de ontwikkelingen in de markt en de behoefte van de eindklant is het ons doel om in samenwerking met de exporteur onze lisianthus in de markt te zetten.